おいしい記憶 Delicious Memories
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ストックホルムから.おいしいものなど.            e-mail: jordgubbsglass(a)gmail.com

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水菜のサラダ ゴマドレッシング
Mizuna salad with sesame dressing
水菜のサラダ ゴマドレッシング_e0071861_042454.jpg

新鮮な水菜にゴマドレッシングをかけただけ.たったこれだけなのにおいしくてぺロッと食べてしまいます.

Mizuna is originally from Kyoto, but nowadays this vegetable is popular all over Japan.



It tastes a little bit like grass so it’s none of my favorite veggies, but key to this salad is the sesame dressing. The fish believes he could probably eat toilet paper with sesame dressing, that’s how tasty it is.
Of course the Mizuna we are eating was grown by the jordgubbsglass‘s parents.

それは言い過ぎでしょー.The Fish は水菜というよりも,とにかく,ゴマドレッシングがすきなんです.だからゴマドレッシングさえあればトイレットペーパーも食べられるって言ってます.実は私も水菜は草の味が強くてあまり好きじゃないんです.ゴマドレッシングは偉大です.

水菜のサラダ ゴマドレッシング_e0071861_0512674.jpg


This simple Japanese food was very nice for our stomach after Saturday’s greasy but very tasty lasagna. But we got hungry quite fast and could not resist sneaking in for a couple of Gyoza after returning a DVD.

こちらはチンゲンサイ.これも水菜と同じく,長野から送られてきました.
これは,塩コショウで炒めて食べるのが一番おいしいです.野菜のうまみが引き立ちます.

Chingen-sai, one of the Chinese veggies
水菜のサラダ ゴマドレッシング_e0071861_0532213.jpg

by jordgubbsglass | 2005-10-18 01:00 | Foods (Japanese)