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かんぱちのカルパッチョとヤーコンサラダ cooked by jordgubbsglass
2005年 11月 19日
Amberjack Carpaccio and Yacon Salad jordgubbsglass
かんぱちは刺身もいいですが,カルパッチョにするのもなかなかおいしいです.実家から送られてきた正体不明の野菜はヤーコンでした.初めての味!あまくておいしいです. Simply slice raw fish (Tuna, Bream, Amberjack etc.) and put salt, pepper, lemon juice and olive oil on. It is nice to eat with fresh salad! 例のごとく,実家から送られてきた野菜ボックスに入っていた新野菜ヤーコン.始め,さつま芋だと思っていました.洗うと色の違いが分かりますが,土がついているときはそっくりで判別が難しいです. Yacon is kind of potato originally from Andes. It looks very similar to sweet potato. You can eat Yacon raw. Its crispy texture and sweet taste is very nice. 上がヤーコン,下がさつま芋 Yacon (upper) and sweet potato (lower) 半分にカットしてみるとさつま芋とは違うことが分かります.梨みたいにちょっと透き通った感じ. これが生で食べられるとはびっくり.でもジャガイモも生で食べることもあるといえばあるしね. 甘くて癖がなく,シャキシャキシた食感がおいしい.オリゴ糖がいっぱい含まれているらしい. 今回のサラダには,焼いたパプリカを入れました.ガスでそのまま焼きます!更に真っ黒に焼いて,黒い皮を取り除きます.お家でバーベキューしてるみたいです.香りもよくて甘くておいしい!!! It is very nice to put this baked paprica in salad. It has a very soft and sweet taste and a smooth texture. こげた皮を取るのに,水で流しながら取ることがあるみたいですが,そうすると風味も流れてしまう.私はJamieの方法を採用.焼いた真っ黒のパプリカをすばやくボールに入れてラップし,10分ほど蒸らすだけ.そうすると簡単にこげた部分が取れます. Some people claim that you can remove the burnt skin of the paprica with water, but I think this will destroy the barbeque-like taste so I used Jamies way. Thien You put the baked and burnt paprica in a bowl covered with plastic film and wait about 10 minutes. Then you can easily peel off and remove the black part.
by jordgubbsglass
| 2005-11-19 16:49
| Foods (etc.)
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