検索
Blog Ranking
カテゴリ
Welcome! How to comment Foods (Japanese) Foods (Swedish) Foods (Italian) Foods (etc.) Sweets (Japanese) Sweets (Swedish) Sweets (etc.) Bread Restaurant in Tokyo Restaurant in Nagano Restaurant in Chiba Rest. in Stockholm Cafe in Sweden Wine Drink Party Trips Japanese Style Swedish Style Nagano life Tools Web site News Food Shop etc. タグ
Lax(4)
Choklad(3) Ost(3) Ägg(2) Creme brulee(2) Kyckling(2) Rabarber(2) Punpa(1) Räkor(1) Salad(1) Skinka(1) Sparris(1) Svamp(1) Tomatar(1) kål(1) palstanacka(1) purjolök(1) Tofu(1) Hjälpmedel(1) Jordgubbar(1) 以前の記事
最新のトラックバック
ライフログ
その他のジャンル
ファン
記事ランキング
ブログジャンル
画像一覧
|
ふわふわさつま揚げ 柏ぶらい庵にて
2005年 11月 05日
Satuma-age at Bryan in Kashiwa
ふわふわのさつま揚です.少しだけからしをつけて,九州醤油につけて食べます.あつあつでほわほわでおいしい!! Satuma-age is fried minced white fish. It’s nice to eat with mustard or grinded ginger and usually dip in Soy sauce from Kyusyu. スーパーに夕飯の買い物に行くつもりが,あまりにお腹がすいて,ぶらい庵に寄ってしまいました.九州の料理がベースになった,多国籍料理という感じの小さいお店.ぶらい庵です. 始めの一杯,”カンパーイ!”の時に店員さん達が必ず「お疲れ様でーす!」と言ってくれます.チョッとびっくりするけどうれしかったりする. 行くとかなならず食べるお皿をのせてみました.どれも,どこにでもある居酒屋料理だけれど,ココのはおいしいんです. お通し Appetizer 魚介とバジルのサラダ ぶらい庵風 Sea-food salad with pesto このペストはもちろんお店の手作り.おいしいんです.The Fish いわく,イタリア人のおじいちゃんの味にそっくりらしい.魚介類は暖かく,サラダは冷たく,このミックスがおいしいです. The Fish said the pesto taste like the Fish's Italian grandmothers one! 大串 伊達鶏の梅しそ焼き Medium rare chicken with Ume-Shiso 大根のおでん Japanese radish
by jordgubbsglass
| 2005-11-05 01:27
| Restaurant in Chiba
|